Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kézműves tanfolyamok képes leírás - Kézműves - Népi mesterek.tlap.hu
részletek »

Kézműves tanfolyamok - Kézműves - Népi mesterek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kezmuves.tlap.hu » Kézműves tanfolyamok
Keresés
Találatok száma - 8 db
Ékszerkészítő kézműves tanfolyam felnőtteknek

Ékszerkészítő kézműves tanfolyam felnőtteknek

Virágékszer kézműves tanfolyam felnőtteknek Budapesten, Esztergomban és Táton. Bármikor lehet csatlakozni! Készítsd el saját, egyedi kiegészítődet: virágkitűződet, nyakláncodat, nyakpántodat szaténból, taftból vagy organzából! Viseld őket hétköznapokon, színházban, esküvőn, fotózáson. Vagy lepd meg barátnőidet egy-egy különleges, általad készített ékszerrel! Az anyagot úgy állítottuk össze, hogy már az első (kétórás) alkalom után kész ékszereket vihetsz haza; minden alkalom után egyre érdekesebb, összetettebb feladatokat oldunk meg. Szeretettel várunk minden érdeklődőt! :-)

Kerámia foglalkozás

Kerámia foglalkozás

A kerámia tanfolyamon formába öntjükkürt elképzeléseinket akár merészen, akár hagyományt tisztelve, ötvözve a színek csodálatos kavalkádjával, melyet a festés, mázazás során nyerünk. Barátságos környezetben, élő műhelyben tanulhatnak a hozzánk ellátogató felnőttek és gyerekek. Az ősi marokedénytől, a felépített edényen keresztül, egészen a korongozásig jutunk el. Különböző mázazási és égetési technikákkal ismerkedhetünk meg. (bronzkori gödörégetés, raku ősi japán égetés.)

Kézművestanya

Kézművestanya

Népi mesterségek (agyagozás, bőrözés, gyöngyözés, kosárfonás, szövés) oktatása gyermekeknek és felnőtteknek kézműves táborban. A Kézművestanyát a Tanyavilág Kulturális Egyesület működteti. Tevékenységünk kora tavasztól késő őszig tart. Nyáron kézműves alkotótáborokat, napközis foglalkoztatót szervezünk.

Népi kézműves - OKJ tanfolyam, képzés

Népi kézműves - OKJ tanfolyam, képzés

Népi kézműves - Az új Országos Képzési Jegyzék (OKJ) szakképesítéseinek, képzéseinek bemutatása. Középszintű szakképesítés, amellyel fizikai munkát igénylő munkakört lehet betölteni. Betölthető foglalkozások: - csipkekészítő, fajátékkészítő, faműves, fazekas, gyékény-, szalma- és csuhéjtárgykészítő, kézi és gépi hímző, kosárfonó és fonottbútor- készítő, szőnyegszövő, takács, nemezkészítő, népi bőrműves.

Népi kismesterségek - szakmai tanfolyamok

Népi kismesterségek - szakmai tanfolyamok

A Békés Megyei Népművészeti Egyesület a Békés Megyei Művelődési Központtal közösen rendszeresen szervezi a népi kismesterségek középfok szakmai végzettséget adó tanfolyamait - csipkekészítő, fajátékkészítő, faműves, fazekas, gyékény-, szalma- és csuhéj tárgykészítő, kályhás, gépi- és kézi hímző, kosárfonó és fonottbútor készítő, nemezkészítő, népi bőrműves, ötvös - aranyműves, szíjgyártó - nyerges, szőnyegszövő, takács.

Népi Mesterségek és Művészetek Szakközépiskolája

Népi Mesterségek és Művészetek Szakközépiskolája

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljam képzéseinket. Egyúttal szeretném tájékoztatni az iskolánkban folyó oktatási rendszerünkről, a különböző nappali-, esti - és levelező képzések szakmai követelményeiről, a képzések szerkezeti és egyéb sajátosságairól.Az itt oktató élvonalbeli szakemberek: professzorok, tanárok és előadók, valamint a népi iparművész mesterek (gyakorlatvezetők) mindannyian azonos célt szolgálnak:..népünk hagyományai; a folklór, a tárgyi népművészet, a népi kismesterségek és kézműves mesterségek elméleti és gyakorlati ismereteinek átadását és a jövőbeni felhasználás lehetőségeinek megfogalmazását..

Rozetta Manufaktúra Kézműves Alkotóműhely

Rozetta Manufaktúra Kézműves Alkotóműhely

A Rozetta Manufaktúra Kézműves Alkotóműhely 2004. 02.24-én alakult azzal a kitűzött céllal, hogy hogy magas minőségű kézzel készített termékeket állítson elő, illetve, hogy tanfolyamok keretében kézműves technikákat oktasson. A Műhelybeni munka legfőbb alapanyaga az üveg, de más technikákat is alkalmaz.

Üvegfestés kulisszatitkok

Üvegfestés kulisszatitkok

Üvegfestés az alapoktól, (nem csak) kezdőknek, szakmai üvegfestő trükkök, tippek, gyakorlati tanácsok, leendő alkotóknak. Nagyon szép és igényes ajándékokat és kézműves tárgyakat lehet vele készíteni, kiváló dekorálásra, otthondíszítésre. Izgalmas és varázslatos technika, újfajta alkotási lehetőség. Olcsó és igényes, stílusos dekorációk készítésére is alkalmas, nagyon mutatós hobbi kézműves technika. Üvegfestés kulisszatitkok egyenesen az alkotótól. Egy kikapcsolódást nyújtó hobbi, melyben biztosan örömödet leled majd.

Tuti menü