Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kézműves Mézművesek, Mézeskalács készítők képes leírás - Kézműves - Népi mesterek.tlap.hu
részletek »

Kézműves Mézművesek, Mézeskalács készítők - Kézműves - Népi mesterek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kezmuves.tlap.hu » Kézműves Mézművesek, Mézeskalács készítők
Keresés
Találatok száma - 10 db
Andrási házaspár mézeskalács készítők

Andrási házaspár mézeskalács készítők

Andrási Mihály és Andrásiné Peszeki Ágnes Mézeskalács készítők. Kis műhelyünk 1988-óta működik Karcagon,főbb profilunk a mézespuszedli és mogyoróscsók gyártás,illetve exkluzív köszönő illetve egyedi mézeskalács ajándékok készítése vállalatok részére,esküvőre ,keresztelőre,jótékonysági bálokra.Termékein saját recept alapján a HACCP rendszer előírásainak megfelelően készülnek.

Bábos Dorka mézeskalács készítő

Bábos Dorka mézeskalács készítő

Munkánkat örömmel és szeretettel végezzük, ami reményeink szerint portékáinkon is megjelenik. Újra és újra megtapasztaljuk, hogy vásárlóink mézeskalácsaink láttán lelkesednek és elmosolyodnak. Az önök elismerése és öröme inspirál bennünnket.

Dallos Zsoltné Edit mézeskalács készítő

Dallos Zsoltné Edit mézeskalács készítő

Szakmám a hobbim az életem a mézeskalács készítésről szól. Szüleimmel 1969-óta mézeskalácsot és édességet árulunk búcsúkon, vásárokon. 1983-ban a mohácsi Balláné Jucika néni mutatta meg a mézeskalács készítés fortélyait. Ekkor szerettem bele igazán ebbe a tradicionális tevékenységbe.

Ékes Mézeskalács Ajándékok - Vargáné Orbán Anikó

Ékes Mézeskalács Ajándékok - Vargáné Orbán Anikó

Évek óta foglalkozok mézeskalács ajándék és dísztárgyak készítésével. Készítek asztal-, és teremdíszeket, köszönetajándékot, céges reklámajándékot stb. Elégedett vásárlóim révén munkáim számos európai és külföldi országba is eljutottak már, mint Tunézia, Fülöp-szigetek, Franciaország, Németország, Anglia, vagy Ausztria. Mézeskalácsaim egyedi tervezésűek, népművészeti jellegűek, részletgazdag kidolgozásúak, kis példányszámban, megrendelésre készülnek. Ambícióm a színvonalas, egyedi kreatív kézműves tárgyak készítése, a hagyományok tisztelete mellett. Vargáné Orbán Anikó

Grillázs-Mézes roppanós és édes

Grillázs-Mézes roppanós és édes

Szeretettel várok mindenkit az oldalamon, aki szereti a diós, mézes finomságokat, nyitott a szép és esztétikus dolgokra, aki fontosnak tartja a hagyományok tovább élését, és mindenkit, aki szeret adni és kapni! Grillázstorták és mézeskalácsajándékok készítése, esküvőre, esküvői köszönetajándékoknak, születésnapra, névnapra, ballagásra, anyák napjára, keresztelőre, húsvétra, karácsonyra. Igény szerint egyedi díszdobozban kérhető. Grillázstorták-mézeskalácsok ünnepivé varázsolják az alkalmakat, mosolyt csal az arcokra és jókedvre deríti azt aki adja és azt aki kapja. Különleges, egyedi, ízlésesen csomagolt ajándék.

Gyöngyös Mézes Manufaktúra

Gyöngyös Mézes Manufaktúra

A mézeskalácsnak lelke van ezért a készítése során mi is szívvel-lélekkel törődünk minden egyes mézessel. A mézeskalácsok a legjobb minőségű, természetes alapanyagokból készülnek. Ínycsiklandó illatuk és remek ízük a frissen őrölt fűszereknek és a mézeskalácskészítés hagyományának köszönhető.

Mézesajándék

Mézesajándék

Mézeskalács termékek készítésével foglalkozom. A Mézesajándék 100%-ban magyar alapanyagokból, 40% Magyar termelői mézből készíti a mézeskalácsokat, melyeket celofánba, szatén szalaggal átkötve szállítok. Egyedi mézeskalácsok. Minden termék más és más díszítéssel készül. A Mézeskalács webáruházban megtalálhatók karácsonyi, adventi mézeskalácsok, céges ajándékok, köszönő ajándékok. Mézeskalács házak, templomok, betlehemek, dobozok, gyertyatartók, és mézeskalács figurák várják a látogatókat, és lehetőséget nyújtanak a vásárlásra a portálon.

Mézeskalács ajándékok

Mézeskalács ajándékok

A Mézeskalács ház egész évben várja Önöket Gyöngyöspatán. A mézeskalács kedves, egyedi ajándék: - hagyományos mézeskalács szív szerelmeseknek, - mézeskalács címerek, gyertyatartók - esküvőkre köszönet ajándék, ültető kártyák, - rendezvények résztvevőinek a rendezvény nevével ellátott ajándék - cégeknek, saját logóval, reklám ajándék Egyedi formákat, feliratokat igény szerint elkészítek. Amennyiben kedvet éreznek a mézeskalács díszítéshez. a helyszínen saját maguk kipróbálhatják ügyességüket.

Petrits Mézeskalács

Petrits Mézeskalács

A Petrits család 1825 óta foglalkozik mézeskalács, gyertya, cukorka és egyéb édességek készítésével. Az évszázadok során a mesterségek apáról fiúra szálltak, jelenleg a hatodik generáció két képviselője is a vállalkozásban dolgozik. Az öt fős családi vállalkozás hagyományos módszerekkel, kézzel készíti a termékeit a mai kor minőségi elvárásainak megfelelően HACCP minőségbiztosítási rendszert működtetve. Célunk a jövedelemszerzés mellett a magyar hagyományok ápolása, és azok mind szélesebb körbeni ismertetése. Cégünk hazai alapanyagokból készíti termékeit hazai piacra.

Hirdetés
Tószegi Judit mézeskalácskészítő

Tószegi Judit mézeskalácskészítő

A mézeskalács varázslat: napfényből, nektárból és a keleti fűszerek zamatából figurákat formázott a több ezer éves hagyomány. A magyar kézművesség az életpálya legfontosabb szimbólumait sütötte ki belőle, babát, szívet, házat. No és a huszár?!... A gyökereket tisztelve alakítottam ki saját stílusomat, melyben hangsúlyosak az ősi motívumok és újak a formák. A Mézes Mirákulumot szívből ajánlom illatával, ízével, meséjével!

Tuti menü