Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kézműves Kovácsok, Fegyverkovácsok képes leírás - Kézműves - Népi mesterek.tlap.hu
részletek »

Kézműves Kovácsok, Fegyverkovácsok - Kézműves - Népi mesterek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kezmuves.tlap.hu » Kézműves Kovácsok, Fegyverkovácsok
Keresés
Találatok száma - 7 db
Ábrahám Lajos Aranykoszorús díszkovács mester

Ábrahám Lajos Aranykoszorús díszkovács mester

Egyedi, kézzel készített kovácsoltvas termékek Ábrahám Lajos Aranykoszorús díszkovács mester keze alól. Termékeink közt megtalálhatóak kisebb tárgyak, mint a kovácsoltvas gyertyatartók, hőmérők, lámpák, virágtartók, bortartók. Vállalunk nagyobb munkákat, kerítések, kapuk, korlátok, ablakrácsok gyártását egyedi igények szerint.

Arrabona Kovács Kft.

Arrabona Kovács Kft.

Kovácsoltvas kerítések, korlátok és minden vasból készíthető eszközök készítését vállaljuk kedvező áron Győrben. Mángorolt termékek és kiegészítők értékesítése. Ingyenes helyszíni felmérés Győrben és annak 50km-es körzetében. Legújabb szolgáltatásunk virtuális grafikával elkészített fényképes látványterv, így már előre látja az eredményt.

Gajdán Márton kovácsmester

Gajdán Márton kovácsmester

Gajdán Mártonnak hívnak, 50 éves vagyok, Hajdúböszörményben élem mindennapjaim. A szakmával hamar kapcsolatba kerültem, mivel édesapám is kovácsmester. Így nem volt messze a tanulóműhely. A pályafutásom első szakaszában főként ló patkolással foglalkoztam. Később hintókat gyártottam, majd kovácsoltvas kerítések-, korlátok-, bútor kiegészítők készítését vállaltam. Jelenleg is ez a fő tevékenységem. Természetesen a felsoroltakon kívül bármilyen szakmával összefüggő munkát vállalok.

Jancsó Gergely kovácsmester

Jancsó Gergely kovácsmester

Jancsó Gergely vagyok, 1978-ban születtem. A kovácsmesterség többgenerációs szakma a családomban, édesapám műhelyében ejtett ámulatba először a tűz ereje, és ott kezdtem el ezzel kisgyerekként játszani. Ajándéktárgyakat, csecsebecséket készítettem szüleimnek, ismerőseimnek, és akkor szerettem bele a fémek alakításának művészetébe. Az inaséveim alatt Takács Zoltán mester úrnál dolgoztam pl. Szász Endre kovácsoltvas kapuján, a Sir Lancelot lovagi étterem berendezési tárgyain, majd a lópatkolással ismerkedtem meg az állatorvosi egyetemen a gyógypatkoló kovácsmester Antalicz Ferencnél. 15 évesen már saját műhelyt indítottam Pilisborosjenőn, ahol saját munkáim is voltak. Mivel lovakat is tartottunk, így később nagy gyakorlatra tettem szert a lovak mozgását javító terápiás gyógypatkolásban és az ügető- és galopp-pályán a versenylovak speciális patkolásában. Kezdő munkáim sütőkészletek, szőlőfuttatók, kapuk, kerítések voltak, majd csigalépcsők, épületrestaurálások, komplett fémszerkezeti restaurálások következtek. Rendszeresen részt veszek kovácsbemutatókon, pl. Művészetek Völgye Fesztivál vagy Mesterségek Ünnepe.

Kovácsmester Bt.

Kovácsmester Bt.

Az igazi kovácsoltvas kézzel készül, hagyományos módon szénnel hevítve a megfelelő hőfokra. Az igazi kovácsoltvasnak nincs köze sablonokhoz és a kereskedelemben oly sok helyen kapható préselt elemekhez. Célul tűztük ki, hogy megismertessük az embereket e kihalóban lévő csodálatos szakma minden szépségével már-már művészi fokra emelve azt. A kézimunka eredményeképp gyakorlatilag nem ismerünk lehetetlent, és a határt csupán a megrendelő fantáziája szabhatja meg.

Kovácsoltvas termékek

Kovácsoltvas termékek

Kovács János ügyvezető vagyok, 1972 óta kisiparosként, majd 1992-től társas vállalkozóként dolgozom családi vállalkozásunkban. Az eltelt időben több ezer megrendelést teljesítettem az ügyfelek legnagyobb megelégedésére. KFT-nk főbb tevékenységi köre: - Kovácsoltvas kapuk - Kovácsoltvas kerítések - Kovácsoltvas bútorok - Kovácsoltvas lakberendezési tárgyak - Mezőgazdasági eszközök gyártása, javítása - Lakatosipari szakmunkák - Lakatosipari díszmű termékek forgalmazása - Kapuautomatikák kis- és nagykereskedelme - Iparcikk, vasáruk kis- és nagykereskedelme - Egyéb javítások ( kazán, stb.) Versenyképes árainkal, minőségi szolgáltatással várjuk merendeléseiket. Reméljük Önt is hamarosan elégedett partnereink között üdvözölhetjük.

Németh Ferenc kovácsmester

Németh Ferenc kovácsmester

Németh Ferenc kovácsmester vagyok. 1976-ban tanultam ki a kovácsmesterséget. Munkáimban igyekszem ötvözni a régi stílust a modern kor igényeivel. Saját műhelyemben számos kovácsoltvas termék készül: kovácsoltvas kapuk, kovácsoltvas kerítések, dísztárgyak, fémbútorok, kandalló kiegészítők... Köszönöm, hogy megtekinti a weblapomat !

Tuti menü