Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kézműves Kosárfonók képes leírás - Kézműves - Népi mesterek.tlap.hu
részletek »

Kézműves Kosárfonók - Kézműves - Népi mesterek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kezmuves.tlap.hu » Kézműves Kosárfonók
Keresés
Találatok száma - 7 db
Böröczki Ágnes kosárfonó

Böröczki Ágnes kosárfonó

Böröczki Ágnes kosárfonó termékeit, munkáit képekben mutatja be ez a weboldal. A termékek között kosarak, bútorok, fonott játékok, virágtartók, ládák és különlegességek is találhatóak nagy válsztékban.

Faragó Krisztina kézműves, kosárfonó

Faragó Krisztina kézműves, kosárfonó

Míves Portékák Boltja és honlapja 20 éve foglalkozom kosárfonással és egyéb növényi anyagokból készülő tárgyak készítésével. A hagyományos kosárfonás mellett fonott játékokat és betlehemeket készítek fűzvesszőből, csuhéból, szalmából, rafiából és peddignádból. Kosárfonó szakoktatóként tizenhatodik éve tanítom is ezt a mesterséget, és folyamatosan tartok kosárfonó tanfolyamokat. A kosárfonás mesterségről eddig három könyvet publikáltam. Számtalan kiállításon, bemutatón vettem részt hazánkban és külföldön is, munkám elismeréseként pedig 2000-ben az "Élő Népművészet Kiállitás"-on GRÁNÁTALMA-díjban részesültem. Nyolc éve működő kézműves boltunk a "Míves Portékák Boltja", melynek egyik fő profilja a természetes fonható növényi alapanyagok és a belőlük készült kosarak, termékek forgalmazása.

Pados Zoltán kosárfonó

Pados Zoltán kosárfonó

Ezen az oldalon Pados Zoltán - kosárfonó munkáival ismerkedhetünk meg. Képekben és referenciamunkákban mutatja be a weboldal Pados Zoltán Népi Iparműveszeti Tanács által zsűrizett munkáit.

Sipos Gábor kosárfonó

Sipos Gábor kosárfonó

Családomban a kosárfonás mestersége nemzedékről nemzedékre száll több mint száz éve. Jómagam 1989 óta foglalkozom fonott áruk készítésével és értékesítésével. A közel 350 féle termékből - raktárkészlet segítségével - rövid határidő alatt teljesítem vevőim igényeit. Kínálatunkban a tradicionális formák mellett nagy hangsúlyt kapnak a mai kor igényeihez igazodó, jól kihasználható termékek. Ezenkívül egyedi kívánságok, méretek alapján is készítünk fonottárukat.

Szatmári Ferenc kosárfonó népi iparművész

Szatmári Ferenc kosárfonó népi iparművész

A gyártás során csak I. osztályú, válogatott fűzfavesszőt használok, melyhez már egy saját tulajdonú ültetvényt nevelek. A vessző főzését és hántolását is magam végzem, ezúton biztosítva a kifogástalan és gondosan válogatott alapanyagot. A gyermekkori emlékeimet és hagyományokat ötvözve próbálok új módszerekkel ötvözve magas szintű esztétikai élményt nyújtó, időtálló és célszerűen használható tárgyakat készíteni. Egyedi ötletek megvalósítását is szívesen vállalom, hiszen ez garantálja a vevőkör elégedettségét és az egyre szélesedő termékkínálatot. Nagy népszerűségnek örvendenek a különböző méretű, elosztású és formájú polcok, szekrények, az ülőgarnitúrák, komódok és egyéb dísztárgyak. A bútorok min méretben is megtalálhatóak, több óvoda berendezését is vállaltam már. A legnagyobb sikert a bábparaván aratta.

Varga Attila kosárfonó

Varga Attila kosárfonó

Varga Attila vagyok, fűzvessző főzéssel, valamint kosárfonással, és ezen termékek kereskedelmével foglalkozom. Ezek a termékek kézzel, mesteri kézügyességgel, több éves szakmai tapasztalattal készülnek fűzvesszőből. A fűzvessző, mint természetes anyag, egyre jobban kiszorítja a ma használt mesterséges anyagokat,mint például a műanyagot. Megjelenésével egy bizonyos kellemes eleganciát kölcsönöz használójának, valamint a lakásnak is nívós dísze lehet,egyben praktikus használati tárgy is.Termékeinkkel a kertbarátokra is gondoltunk. Az ők figyelmébe ajánlanánk kerti kiegészítőinket, ami szintén kiemeli, fokozza a kertek hangulatát, úgy rusztikus megjelenésével,mint használati tárgyként. Gondolok itt fonott bútorainkra, ami igazán kellemes pihenőhely a kertben, valamint a teraszon,egyben ékes díszként is szolgál. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és egyedi elképzeléseit is megvalósítjuk, megadott méret, és forma alapján.

Váróczi István kosárfonó mester

Váróczi István kosárfonó mester

Váróczi István kosárfonó mester - Fegyvernek Vessző- és fonottáru termékeinket 15 éve készítem, akár egyedi méretben is. Több mint száz féle termékünkkel állunk rendelkezésére a konyhai kenyérestáltól a kertibútorig. Natúr és festett kivitelben kínáljuk termékeinket. Nagyobb megrendelés esetén rövid határidővel vállalom a kiszállítást is.

Tuti menü