Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kézműves Kéziszövők, Szőnyegkészítők képes leírás - Kézműves - Népi mesterek.tlap.hu
részletek »

Kézműves Kéziszövők, Szőnyegkészítők - Kézműves - Népi mesterek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kezmuves.tlap.hu » Kézműves Kéziszövők, Szőnyegkészítők
Keresés
Találatok száma - 4 db
Batiz Antal Tamás - kézi szőnyegszövő

Batiz Antal Tamás - kézi szőnyegszövő

Kézi szonyegszövoként végeztem 2003-ban Budapesten és amellett, hogy dolgozom, szellemi szabadfoglalkozású ként uzöm válalkozásban is a szövést. Vannak zsurizett termékeim is, melyeket Budapesten a Hagyományok Házában zsuriztettem. Hivatalos muködésemet 2006-ban kezdtem meg. Az ország több részén vettem részt kiállitsokon.

Fábián Erzsébet kéziszövő

Fábián Erzsébet kéziszövő

Legyen selyem vagy brokát, bársony vagy tüll, gyapjú vagy pamut: az enteriőrt szinte elvarázsolják a jól megválasztott, beleillő lakástextíliák. Ehhez nem árt, ha némi fantáziával nyúlunk a kiválasztott anyaghoz, hiszen minden helyiségnek megvan a maga sajátos légköre, aminek hatását tovább lehet fokozni vagy éppen ellenkezőleg tompítani a megfelelően alkalmazott kiegészítő kelmékkel.

Kézi Rongyszőnyeg Bt

Kézi Rongyszőnyeg Bt

Kézi rongyszőnyeg, úgy ahogy te szeretnéd! Az általunk készített kézi rongyszőnyeg ugyanolyan technológiával készül, Mint a több 100 évvel ezelőttiek. Éveken keresztül csak az alapanyagok változtak, de az eredeti technika változatlan maradt. Ápolva a hagyományokat, de szem előtt tartva a modern stílust, készűl műhelyünkben régi szövőgépeken a rongy illetve gyapjúszőnyeg, falvédő és párna.

Szabóné Gyuris Zsuzsanna és Szabó Ferenc Zoltán szővő

Szabóné Gyuris Zsuzsanna és Szabó Ferenc Zoltán szővő

Mi nem munkának, hanem mint élvezettel végzett alkotó tevékenységnek tekintjük a kézi szövést. Mintáinkat elsősorban a hagyományos népi motívum kincsből merítjük, melyet a mai lakáskultúrához igazítva tervezzük, és szőjük. Munkáink jelentős része a Népi Iparművészeti Tanács által zsűrizett termék.

Tuti menü