Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kézműves Bőrművesek képes leírás - Kézműves - Népi mesterek.tlap.hu
részletek »

Kézműves Bőrművesek - Kézműves - Népi mesterek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kezmuves.tlap.hu » Kézműves Bőrművesek
Keresés
Találatok száma - 5 db
Farkasbőr bőrműves stúdió

Farkasbőr bőrműves stúdió

Termékeink kereskedelmi forgalomban nem kaphatóak, kizárólag rendelésre egyedi tervezés és kivitelezés alapján kézzel készülnek. Termékskálánk a kis reklámajándéktól a bútor nagyságú használati tárgyig terjed.

Könyvné Szabó Éva bőrműves népi iparművész

Könyvné Szabó Éva bőrműves népi iparművész

Munkáimmal törekszem a gazdag honfoglalás-kori magyar motívumvilág felhasználásával a mai kor igényeinek megfelelő, nő-férfi táskák, övtáskák, mappák, borítok, protokoll tárgyak készítésére. Hiszem, hogy mindaz a forma és jelképgazdagság, amit őseink ránk hagytak, a mai kor viselet és diszítő kultúráját is gazdagítják. Törekszem arra, hogy a fűzések, fonások, szironyozások harmonikus alkalmazása a bőrtárgyakon, ne csak önálló díszítés, hanem egyben hagyományőrzés legyen.

Sipos Tamás bőrműves

Sipos Tamás bőrműves

1975-ben születtem Székesfehérváron, jelenleg Dinnyésen élek. A magyar tárgyalkotó kultúrából merítve, hagyományos kézműves technikákkal dolgozom, kis darabszámban, egyéni tervek alapján. Tárgyaim aprólékos kidolgozottságával és letisztult formavilágával törekszem egy sajátos stílus megteremtésére.

Vértes Egyesület - bőrműves munkák

Vértes Egyesület - bőrműves munkák

A Vértes Egyesület egy magyar történelmi hagyományőrző ifjúsági egyesület, székhelye a Vértesben, Száron (Bicske mellett) van. Tagjai hosszú évek óta foglalkoznak kézművességgel, íjászattal, lovaglással, történelmi kutatómunkával egyénileg, vagy más hagyományőrző egyesületek tagjaként is. Az egyesület keretein belül tagjai kézműves bőrművességet folytatnak, internetes vásárterükön számos egyedi darab található. Íjász- és lovasfelszerelés, ruhák és csizmák, hajcsatok, karkötők, tarsolyok, övek, és egyéb bőrműves munkák.

Zajácz Tamás bőrműves iparművész

Zajácz Tamás bőrműves iparművész

Zajácz Tamás 1952-ben született Nyíregyházán. A bőrművességgel főiskolai tanulmányai alatt ismerkedett meg. Egyedi bőrmegmunkálási eljárására az országos Találmányi Hivatal szabadalmi oltalmat adott. 1980 óta rendszeresen kiállít hazai és külföldi galériákban, részt vesz nemzetközi képző - és iparművészeti bemutatókon. Alkotásai megtalálhatóak közgyűjteményekben, középületekben, szállodákban, üzlet-és irodaházakban. Tiszaújvárosban él és dolgozik. Vezetésével itt működik a Bőr-Art Bőrművészeti Kft. és az Ártér Galéria, melyben legújabb alkotásait mutatja be.

Tuti menü