Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kézműves boltok képes leírás - Kézműves - Népi mesterek.tlap.hu
részletek »

Kézműves boltok - Kézműves - Népi mesterek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kezmuves.tlap.hu » Kézműves boltok
Keresés
Találatok száma - 8 db
Aranyvirágcserép kreatív, kézműves és hobbi bolt

Aranyvirágcserép kreatív, kézműves és hobbi bolt

Az Arany Virágcserép Kézműves Boltot - hosszú kutató munkát követően - 2004. októberében nyitottam meg. A kezdetektől fogva célkitűzésem volt nívós, egyedi, magyar kézműves termékek forgalmazása, a hagyományőrzés, valamint a kézműves fortélyok elsajátításához nélkülözhetetlen alapanyagok, szakirodalmak forgalmazása, népszerűsítése. 2005. év "Legígéretesebb Fiatal Vállalkozója"-ként a továbblépést kézműves tanfolyamok szervezésében, lebonyolításában láttam. Jelenleg számos kreativitást fejlesztő technika elsajátítására van lehetőség a boltban, egész évben.

Fakéz Kézműves bolt

Fakéz Kézműves bolt

Fakéz, a FAnatikus KÉZművesek boltja; kreatív ajándékötletek, és hobbykellékek. Üzletünk, a Fakéz 2001-ben nyílt meg, családi vállakozásként működik. Célunk, hogy kedvet csináljunk az ajándékkészítéshez egyrészt ötletekkel, tanácsadással, másrészt az anyagok és eszközök széles választékával.

Kamper Kézművesbolt

Kamper Kézművesbolt

Szombathelyi üzletünk közel 15 éve forgalmaz magyar és keleti kézműves termékeket valamint kisszériás ruhákat, ezüstékszereket, bizsukat, lakáskiegészítőket és képzőművészeti alkotásokat. Nézzen be hozzánk, szeretettel várjuk üzletünkben!

Kézműves termékek

Kézműves termékek

Újrahasznosított és kézműves termékekből nálunk nincs hiány. Ön is úgy éli az életét, hogy odafigyel arra, hogy milyen árut vásárol, környezettudatosság szempontjából? Ha igen, akkor biztos kedvet kap majd ahhoz, hogy ellátogat webáruházunkba, ahol újrahasznosított termékeket varázsolunk újjá. Kézműves termékkel is találkozhat, melyek nagy örömöt tudnak okozni a szürke hétköznapokban. Látogasson el hozzánk, hisz ma már keresnünk kell a környezetbarát megoldásokat, a kézműves termékeket, az újrahasznosítási eljárásokat, melyekkel nagyszerű megoldásokkal lehetünk gazdagabbak.

Kézműves termékek webáruháza

Kézműves termékek webáruháza

Ez a webáruház más, mint a többi. Egy kedves kis kuckó, ahol kedvedre válogathatsz különböző kizárólag hazai készítőktől származó kézműves termékek, kézi készítésű egyedi ékszerek és más ajándéknak valók között. Kínálunk: ezüstözött, tűzzománc, féldrágakő ékszereket, kézműves ajándéktárgyakat, biotermékeket. Gyere, nézz be hozzánk!

Kézműves termékek, alapanyagok boltja

Kézműves termékek, alapanyagok boltja

Webáruháznkban és boltunkban az alábbi termékek közül válogathat: - kézmûves alapanyagok, - könyvek, - szerszámok, - régi népi játékok, - kézmûves ajándékok, dísztárgyak, használati eszközök, - kézmûves édességek.

Magyar kézműipari, termékek webshopja

Magyar kézműipari, termékek webshopja

Gyönyörű, kézzel készített és egyedi magyar motívumokkal festett, díszített kerámia edények széles választéka a Forrás Galéria webshop oldalán. A minőségi kerámiák a lakás minden területén felhasználható, valamint tökéletes ajándék lehet bármilyen alkalomra. A neves magyar mesterek által készített kiváló minőségű népi kerámiák mellett, egyéb magyar hagyományőrző termékeket is megtalálhatunk a weboldalon. Termékeiket kedvező árakon kínálják, a webshop pedig mindenki számára könnyen kezelhető. A Forrás Galéria Bolt Kecskeméten a Kéttemplom közben található, ahol kellemes környezetben várják az oda látogatókat.

Népművészet - A néphagyomány útján

Népművészet - A néphagyomány útján

Népművészettel kapcsolatos információk, friss hírek. Az oldalon még találhatunk nézenei rádiót, letölthetünk zenét mp3 formátumban, olvashatunk népművészekről és tájékozódhatunk a legfrisebb rendezvényekről is.

Tuti menü