Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Kézműves - Népi mesterek.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Kézműves - Népi mesterek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kezmuves.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 8 db
Hagyományőrzés - ősi hagyományok

Hagyományőrzés - ősi hagyományok

Hagyományőrzés, hagyományőrző klubok, egyesületek, fesztiválok találhatók az oldalon. Ősi művészetek, népi mesterségek linkjei, hagyományőrző társaságok és azok rendezvényei. Találhatsz még ősi italok receptjeit, antikvitásokat, ahol megtekintheted a régi korok felszereléseit mesterségükhöz, illetve fegyvereket, szerszámokat.

Hobbi

Hobbi

Hobbija az embernek érdeklődés és örömszerzés miatt van, nem anyagi eredményekért. Hobbi például különböző tárgyak gyűjtése, a barkácsolás, a sport és a művelődés is. Az elmélyülten végzett hobbitevékenységnek következménye lehet, hogy valaki alapos ismeretekre, jártasságra és készségre, tudásra és tapasztalatra tesz szert egy vagy több területen. A cél mégsem az előbbi, hanem az önmegvalósítás, vágyak kiélése, a személyes célok megvalósítása. Ez az oldal megpróbálja összegyűjteni a népszerű hobbikat.

Kreatív hobbi

Kreatív hobbi

A Kreatív hobbi az emberek olyan szabadidős tevékenysége amit nem elsődlegesen az anyagi haszon reményében végeznek hanem kikapcsolódás képpen, mégis fontos a létrehozott termék, a kreatív vágyak kiélése, a készítés öröme, és akár egy ősi kézműves szakma amatőr gyakorlása. Ez az oldal arra hivatott, hogy összegyűjtse a kreatív hobbi különböző lehetőségeit, technikákat, anyagokat, beszerzési forrásokat.

Magyar népzene

Magyar népzene

A magyar népzene, népi hangszerek, zenekarok és együttesek, népdalok és gyerekdalok, táncegyüttesek bemutatásával foglalkozik a linkgyűjtemény. Oldalamon megtalálod a népdal énekeseket, népdal szövegeket, népzene letöltések linkjeit, néptánc oktatást, könyveket, kiadványokat, portálokat, táncházakat, együtteseket, zenetörténet linkjeit.

Mézeskalács

Mézeskalács

Mézeskalács, mezeskalacs.tlap.hu , A karácsonyi sütemények között a mézeskalács az egyik legnépszerűbb. Ötletek és sok mézeskalács recept. Illatos mézeskalácsok - nem múlhat el a karácsonyi ünnep nélküle. Az oldalon sok kipróbált receptet találsz, puha mézes recepteket, mézeskalács házikót, és egy ötletbazár doboz vár téged, ha nem csak a hagyományos értelemben vett karácsonyi mézeskalács figurákat szeretnéd elkészíteni.

Napközis tábor

Napközis tábor

A vakációt minden kisdiák örömmel fogadja, annál nagyobb fejtörést okoz viszont szüleiknek, hogy a gyerekek felügyeletét, és nyaruk kellemes, mégis hasznos eltöltését megszervezzék. A legtöbb családban a nyári napközis táborok jelentik az egyetlen megnyugtató megoldást a gyerekek nyári elhelyezésére. Kínálatunkból szemezgethet, hova és milyen jellegű napközis tábor lenne megfelelő gyermekének.

Szakember

Szakember

Az oldal azoknak készült, akik szakembert keresnek az élet különböző területein, így segítséget kapnak a megfelelő szakember megtalálásában Kellene megfelelő szakember, de nem tudjuk hol keressük? Azért készült el a szakember.tlap.hu, hogy segítséget nyújtson azoknak, akik szakemberek segítségét keresik. A szakember.tlap.hu rendszerezi az élet különböző területein tevékenykedő szakemberek csoportját, mint pl.: jogi, egészségügyi, építőipari, fémipari, faipari, élelmiszeripari, mentális, szerelő, ruhaipari, szépségipari szakember. Ezen belül szerepel az oldalon orvos, ügyvéd, pszichológus, hentes, órás, cukrász, pék, ács, asztalos, kőműves, lakatos, cipész, kertépítő, fodrász, stb.

Szakipar

Szakipar

A Magyar szakipar bemutatása szakemberek, gyártók, kivitelezők, szolgáltatók földrajzi elhelyezkedés helymeghatározásával. Azért hoztam létre a szakipar.tlap.hu oldalt, mert szeretném bemutatni a magyar szakipar adta lehetőségeket. Oldalam az építőipar, gépipar, nehézipar, könnyűipar, egyéb ipar kategóriákat foglalja magába, melynek az a célja, hogy rendszerezze a szakembereket, kivitelezőket, gyártókat, forgalmazókat termékeik, földrajzi elhelyezkedéseik szerint. Így segítséget szeretnék nyújtani azoknak az embereknek, akik ilyen jellegű terméket, termékeket, szakembert, szakembereket, gyártót, gyártókat, kivitelezőt, kivitelezőket keresnek a szakipar területén.

Tuti menü